Ivo Fomins laidīs klajā jaunu albumu «Nekas jau nebeidzas» (12)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ klajā nāks mūziķa Ivo Fomina jaunais dziesmu albums «Nekas jau nebeidzas», kurā būs iekļautas gan jau popularitāti un klausītāju atzinību ieguvušas dziesmas, gan arī jauni un vēl nepublicēti skaņdarbi, informēja ierakstu kompānijā «Mikrofona ieraksti».

Visu albumā iekļauto dziesmu mūzikas autors ir pats Ivo Fomins, bet vārdus dziesmām rakstījis Guntars Račs. Pavisam albumā apkopotas deviņas dziesmas, kuru vidū būs tādas zināmas kompozīcijas kā «Putni bez spārniem», «Šodien» un albuma tituldziesma «Nekas jau nebeidzas».

Fomins stāstīja, ka parasti albumos ir 12 un vairāk dziesmu, bet viņš nolēmis, ka pietiks ar deviņām tādām, kas ir tematiski vienotas un par kurām mūziķi grupā ir pārliecināti, ka tās ir viņu šī brīža labākās.

«Albuma nosaukums «Nekas jau nebeidzas» runā pats par sevi, jo darbs pie sasniegtā nekad neapstājas un mūs gaida arvien jauni izaicinājumi. Dziesmas ir par mīlestību, par dzīvi un par to, kā mēs šobrīd jūtamies. Esam rūpīgi pie tām strādājuši. Tās viena otru saturiski un muzikāli papildina un veido kopīgu stāstu,» klāstīja mūziķis.

«Nekas jau nebeidzas» ir jau piektais Ivo Fomina solo albums kopš dueta «Fomins&Kleins» darbības pārtraukšanas. Jau vairāku gadu garumā Ivo Fomins savu muzikālo karjeru veiksmīgi turpina kopā ar ģitāristu Robertu Dinteru un Kristapu Leiti, kā arī bundzinieku Ēriku Hanzovski.

Nedēļas nogalē līdz ar jauno solo albumu tiks publicēts arī šā brīža aktuālās dziesmas «Šodien» video, kuru veidojis producents Ritvars Bluka.

Dziesmu albums, dziesmas video un arī jaunā mājaslapa «www.ivofomins.lv», kur būs atrodama aktuālākā informācija par koncertiem un citiem projektiem, kuros mūziķis piedalās, tiks prezentēta 6.novembrī. Plkst.17 ar pasākumu Liepājas tirdzniecības nama «Kurzeme» pirmajā stāvā notiks jaunā albuma veicināšanas koncerts, kas ir daļa no paredzētās koncertu sērijas. Stundas garumā fani varēs tikties ar mūziķiem, noklausīties dziesmas no jaunā albuma un tos arī iegādāties. Savukārt vakarā Ivo Fomins ar divu stundu garu muzikālo programmu uzstāsies mūzikas klubā «Fontaine Palace».

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu