Džastins Bībers māca klausītājiem pareizi aplaudēt (30)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers spāņu televīzijas raidījuma ierakstā pārtraucis dziedāt, lai pamācītu klausītājiem, kā pareizi aplaudēt.

Bībers izpildīja sava jaunākā hita «What Do You Mean?» akustisko versiju. Viņš pārtrauca priekšnesumu, jo zālē sēdošie klausītāji neaplaudēja ritmā.

«Nu, pagaidiet. Stop, stop, stop,» iesaucās Bībers. «Tas jādara šādi. Ja jūs gribat aplaudēt, tad vismaz dariet to ritmā.»

Pēc tam Bībers turpināja dziesmu.

Kā jau ziņots, 21 gadu vecais Bībers oktobrī atvainojās par koncerta pārtraukšanu tikai pēc vienas dziesmas. Pēc hita «Boyfriend» nodziedāšanas koncertā Oslo, kamēr Bībers mēģinājis saslaucīt uz skatuves izlijušu ūdeni, fanes sākušas viņu raustīt aiz krekla.

Neilgi pirms tam Bībers bez paskaidrojuma pameta interviju ar spāņu radiostaciju.

Bībers 13.novembrī izdos savu jaunāko albumu «Purpose». Tajā piedalās reperi «Nas», «Big Sean» un Treviss Skots, kā arī dīdžejs «Skrillex», dziedātāja Ariana Grande un citi izpildītāji.

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu