Arestē sievieti, kura tirgojusi savu nepilngadīgo meitu kailfoto (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bitzcelt, CC BY-NC-ND 2.0

Spānijas policija arestējusi 41 gadu vecu sievieti, kura vairāku gadu garumā internetā pārdevusi savu trīs nepilngadīgo meitu kailfoto.

Izmeklēšana tika uzsākta 2015. gada septembrī, kad sievietes 15 gadus vecā mieta iesniedza sūdzību policijas iecirknī. Meitene sūdzībā minējusi, ka māte uzņēmusi erotiska rakstura bildes un video ar viņu un divām mazākajām māsām vecumā no septiņiem līdz astoņiem gadiem.

«Sākumā māte meitenēm sacīja, ka bildes ir vajadzīgas priekš modeļu kastinga, paskaidrojot, ka kailām jābildējas, jo nepieciešams apzināt auguma proporcijas,» teikts policijas ziņojumā.

Taču laika gaitā vecākā meita atklāja, ka fotogrāfijas pārdotas vīriešiem iepazīšanās portālos. Māte paskaidrojusi, ka tādā veidā gādājusi naudu, lai ģimenei būtu ko ēst.

Policija atklāja, ka 15 gadus vecā meitene tika nosūtīta satikties ar vīrieti, kuram bildes pārsūtītas, lai saņemtu naudu.

Tā vietā meitene iedevusi policijai mātei piederošo datoru, kurā saglabātas bildes ar kailajām fotogrāfijām, kā rezultātā sieviete aizturēta. Septiņas dienas vēlāk tika aizturēts arī viens no fotogrāfiju pircējiem.

Sievietei noteikts liegums tuvoties savām meitām, vēsta «The Local».

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu