Šarm eš Šeihas lidostā fiksēts incidents ar bagāžu (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Patrick Rasenberg, CC BY-NC 2.0

Šarm eš Šeihas lidostas novērošanas kameru video redzams, kā bagāžas operators iedod nezināmu čemodānu cilvēkam, kurš to tāpat kā pārējo bagāžu ievieto Krievijas lidmašīnā A321, kas cieta katastrofā Ēģiptē, vēsta «RIA Novosti».

Videoierakstā esot redzams, kā vrietis, kurš piedalās bagāžas iekraušanā Krievijas lidmašīnā Ēģiptē no Šarm eš Šeihas lidostas darbinieka saņem nezināmu čemodānu.

Tāpat bijušas ziņas par to, ka bez uzraudzības uz skenera atstāts čemodāns, vēsta «RIA Novosti» atsaucoties uz «Reuters».

Kāds avots no Šarm eš Šeihas lidostas ziņojis, ka drošības spēki meklē divus cilvēkus, kas uz kādu laiku bez uzraudzības atsājuši skeneri ar ko tiek pārbaudīta bagāža.

Tas noticis laikā, kad pasažieri devušies uz lidmašīnu. Izmeklētāji esot nopratinājuši visu lidostas personālu, kas piedalījās reisa apkalpošanā, tomēr aizturēto saistībā ar šo incidentu neesot bijis.

«Reuters» vēstījis, ka Ēģiptes varasiestādes aizturējušas divus Šarm eš Šeihas lidostas darbiniekus aizdomās par līdzdalību spridzekļa ievietošanā Krievijas lidmašīnā.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu