Foto: Rīgā sācies gaismas festivāls «Staro Rīga» (20)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/Apollo

18.novembrī sākas gaismas festivāls «Staro Rīga» un tā devīze būs «Gaismu sauca... Latvijas māju sajūtu meklējot». Dodies ielās arī tu!

Festivālā skatāmas četras gaismu instalāciju programmas - pamatprogramma «Latvijas māju sajūtu meklējot», starptautiskā projekta «Baltic Light Chain» («Baltijas gaismas ķēde») darbu programma, līdzdalības akcijas «Rīgas karnevāls» gaismas instalācijas un 2014.gada festivālā uzsāktā ārvalstu gaismas festivālu starptautiskā programma.

Festivāla pamatprogrammas «Latvijas māju sajūtu meklējot» gaismas objekti izvietoti uz Brīvības ielas ass no Krastmalas līdz Stabu ielai.

Projekta «Baltic Light Chain» ietvaros tapušie Igaunijas, Lietuvas, Latvijas un Polijas jauno mākslinieku darbi apskatāmi Vērmanes dārzā, bet ārvalstu gaismas festivālu starptautiskās programmas instalācijas, kas izrādītas Eiropas gaismas festivālos, izvietotas Vecrīgā. Līdzdalības akcijas «Rīgas karnevāls» darbus, ko veidojuši Rīgas iedzīvotāji, uzņēmēji un iestādes, var aplūkot visā Rīgā.

«Staro Rīga 2015» objekti būs aplūkojami no 18.līdz 21.novembrim katru dienu no plkst.18.00 līdz plkst.23.00. Visa informācija par festivāla objektiem, kā arī detalizēta karte ar objektu atrašanās vietām pieejama festivāla mājaslapā www.staroriga.lv. Kartes apmeklētājiem pieejamas festivāla info centros Līvu laukumā un Baumaņa skvērā.

#starorīga Tweets

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu