Festivālā «Bildes» ar mūziķiem uzstāsies populāri mediju pārstāvji un aktieri (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūzikas un mākslas festivāls «Bildes 2015» 28.novembrī Rīgas Kongresu namā rīkos sevi jau pieteikušo grupu un radošo personību koncertu, kurā kopā ar muzikālajām apvienībām uzstāsies arī populāri mediju pārstāvji, politiķis, aktieri un citas radošo profesiju personības.

Koncerts Rīgas Kongresu namā sāksies plkst.19 un to vadīs Roberts Gobziņš, informēja «Bilžu birojā».

Šajā koncertā režisors Igors Linga, kurš pēdējo reizi bungas spēlējis pirms 32 gadiem, bungas spēlēs kopā ar grupu «Flame & The Rolltones», savukārt Latvijas Radio «Pieci» ētera personība un programmas «Pieci brauc» vadītājs Kaspars Mauriņš koncertā vokāli atbalstīs Baldones Mūzikas pamatskolas folka un roka grupu «Vēja vārti», kas pirmo reizi festivālā «Bildes» uzstājās pagājušajā gadā.

Koncertā kopā ar Latvijas Skautu un gaidu vadītāju Jāni Iklāvu uzstāsies grupa «Pussy Rock», bet ar grupu «Audiokvartāls» «muzikaspasaule.lv» redaktors Gundars Minalgo. Televīzijas režisors Arvīds Babris muzicēs kopā ar «B optimists», muzikālā apvienība «Los Daugavas Nens» uzstāsies kopā ar raidījuma «LNT brokastis» vadītāju Andri Petkēviču, bet «Klibs taurenis» spēlēs kopā ar Latvijas Televīzijas laika ziņu redaktoru Tomu Brici.

Kopā ar «Kumosiņu» muzicēs aktieris Jānis Kirmuška, «Legacy ID» uzstāsies ar aktrisi Karīnu Tatarinovu, «Oceanpath» koncertā piedalīsies kopā ar diriģentu Kasparu Ādamsonu, «Oranžās brīvdienas» spēlēs kopā ar politiķi Ivaru Godmani, «Gapoljēri» uzstāsies kopā ar Latvijas Televīzijas ētera personību Edgaru Raginski, «Voice of Instruments» koncertā piedalīsies kopā ar Latvijas Radio 2 ētera personību Velgu Vītolu.

Kā ziņots, mūzikas un mākslas festivāls šogad svin savu 30 gadu jubileju.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu