Eiropas komisārs Dombrovskis pasākuma laikā pastāsta anekdoti (136)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Ja jūs iepriekš domājāt, ka Eiropas Komsijas amatpersonas ir ļoti nopietnas bez jebkādas humora izjūtas, jūs rūgti maldāties. Eiropas Komisijas viceprezidents eiro un sociālā dialoga jautājumos Valdis Dombrovskis trešdien parādījis sevi no jautrākās puses, vēsta portāls «Politico.eu». 

Portāla «Politico» pārstāvis Mets Kaminskis pasākumā «Politico 28» lūdza Dombrovski pastāstīt kādu joku, un to bijušais Latvijas premjers arī izdarīja, un iepriecināja klātesošos ar anekdoti. 

Šeit arī Dombrovska joks: «Trīs Eiropas Savienības amatpersonas pēc savas nāves dodas pie Paradīzes vārtiem, kur viņus sagaida Alberts Einšteins. Pirmajai amatpersonai tiek jautāts: «Kāds ir jūsu IQ līmenis?», uz ko amatpersona atbild: «Ir labi. 190.» - «Tas ir ļoti labi - jūs ziniet dažādas teorijas par atomiem, kā arī manu relativitātes teoriju, tā kā tas ir ļoti labi,» saka Einšteins. Tiek jautāts otrai amatpersonai: «Kāds ir jūsu IQ līmenis?» Otra amatpersona atbild: «150». Einšteins atbild: «Jā, tas arī ir visai labi. Mēs varēsim diskutēt par klasisko filosofiju un tamlīdzīgi.» Šo pašu jautājumu uzdod arī trešajai amatpersonai, uz ko tā atbild, ka tās IQ līmenis ir 50. Uz to Einšteins atbild: «Labi... Sakiet lūdzu, kāds būs ES budžeta deficīts nākamajā gadā?»

Vimeo

Komentāri (136)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu