Morgana Frīmena lidmašīna veikusi avārijas nosēšanos (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Sestdien avārijas nosēšanos nācies veikt privātai lidmašīnai, kurā atradās «Oskara» balvas laureāts Morgans Frīmens, taču aktieris nav cietis.

Lidaparāts devās no Klārksdeilas, Misisipi, uz Hjūstonu, Teksasā. Avārijas nosēšanos nācās veikt Tunikas lidostā apmēram 65 kilometru attālumā no izlidošanas vietas, jo pārsprāga lidmašīnas riepa.

«Dažreiz lietas nenotiek, kā gribētos,» paziņoja Frīmens. «Pacelšanās laikā pārsprāga riepa, kas izraisīja vēl citas problēmas. Taču mēs nolaidāmies droši un bez mazākajiem savainojumiem, pateicoties manam izcilajam pilotam Džimijam Hobsonam. Tomēr es nevaru teikt to pašu par lidmašīnu. Es novērtēju jūsu rūpes un lūgšanas par mūsu drošību.»

Kino vietne «TheWrap.com» vēsta, ka lidaparātam radušies nelieli bojājumi.

78 gadus vecais Frīmens ir starp iemīļotākajiem Holivudas aktieriem. 2005.gadā viņš saņēma ASV Kinoakadēmijas balvu par labāko otrā plāna tēlojumu filmā «Million Dollar Baby» («Miljons dolāru mazulīte»). Viņš vēl četras reizes bijis nominēts «Oskara» balvai.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu