Malaizijas lidosta meklē trīs lidmašīnu īpašniekus (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: stuart.mike, CC BY-SA 2.0

Joprojām nav zināms, kas noticis ar Malaizijas lidsabiedrības «Malaysia Airlines» reisa MH370 lidmašīnu, taču tikmēr radusies cita problēma – valsts galvenajā lidostā atrodas trīs pamestas «Boeing 747» lidmašīnas, vēsta «newscom.au». 

Malaizijas lidostas vadība vietējā laikrakstā ievietojusi sludinājumu, kurā meklē trīs lidmašīnu īpašniekus.

«Ja 14 dienu laikā lidmašīnu īpašnieki nepieteiksies, mēs rezervējam tiesības tās pārdot vai no tām atbrīvoties citā veidā,» teikts lidostas sludinājumā.

Kāpēc joprojām neviens uz šo sludinājumu nav atsaucies, lidostas vadībai neesot zināms. Tomēr iemesli tam varētu būt vairāki, piemēram, īpašniekiem nav naudas, lai nodrošinātu lidojumus.

Ja līdz 21. decembrim lidmašīnu īpašnieki neuzradīsies, tās varētu tikt pārdotas izsolē, lai segtu izdevumus, kas lidostai radušies par šo lidmašīnu uzglabāšanu.

Pēdējo desmit gadu laikā Malaizijas lidostā pamestas vairākas mazāka izmēra lidmašīnas.

Lidmašīna, kas lidostā pamesta 90. gados vēlāk pārveidota par restorānu.

Jau vēstīts, ka Malaizijas lidmašīna ar 239 pasažieriem un apkalpes locekļiem pazuda pērn 8.martā, nezināmu iemeslu dēļ mainot kursu lidojumā starp Kualalumpuru un Pekinu.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu