Madonna protestē pret Parīzes terora aktiem (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu popdīva Madonna trešdienas vakarā pēc koncerta Parīzē sniedza neplānotu uzstāšanos Republikas laukumā, kas ir 13.novembra terora aktu upuru galvenā piemiņas vieta.

«Mūsu muguras nelieksies bailēs!» trešdienas koncertā paziņoja Madonna.

«Es domāju par to, kas notika pirms gandrīz četrām nedēļām,» dziedātāja teica klausītājiem. «Parīzes un Francijas sirds sitas ikvienā pilsētā. Mēs esam viena sirds, un mūsu sirdis sitas vienā ritmā. Mīlestības vara ir lielāka nekā mīlestība pret varu.»

«Es šeit ierados, kad biju 20 gadus veca. Parīzē es nolēmu sacerēt mūziku. Paldies Parīzei par sēklas iesēšanu manā sirdi!» sacīja Madonna.

Mūziķe izpildīja Francijas himnu, ietinusies Francijas karogā.

Pēc koncerta Madonna devās uz Republikas laukumu, kas pēc 13.novembra terora aktiem Parīzes centrā kļuva par neoficiālu piemiņas vietu. Viņa nelielam skaitam klausītāju izpildīja vairākas dziesmas akustiskās ģitāras pavadībā.

Madonna dziedāja Džona Lenona dziesmu «Imagine» un savus hitus «Like a Prayer» un «Ghosttown».

«Mēs tikai gribējām nodziedāt dažas dziesmas par mieru, lai vairotu mīlestību un prieku, kā arī izrādītu cieņu cilvēkiem, kuri nomira pirms nepilnām četrām nedēļām,» viņa teica.

Parīzes terora aktos gāja bojā 130 cilvēki.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu