Prezidents ar kundzi kļuvuši par LNOB patroniem; Iveta Vējone pārsteidz ar tērpu (222)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ojārs Jansons

10. decembrī pēc Johana Štrausa operetes «Sikspārnis» pirmizrādes Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis un viņa kundze Iveta Vējone paziņoja, ka kļuvuši par Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) patroniem.

Foto: Monta Tīģere

«Latvijas Nacionālā opera un balets ir Rīgas un visas Latvijas pērle augstās mākslinieciskās kvalitātes dēļ. Vēlos pateikt paldies visiem, kas ik dienu strādā, lai tiktu radītas un īstenotas idejas, padarot šo namu par operas un baleta templi. Latvijas Nacionālā opera un balets spēj piedāvāt skatītājiem gan zelta klasiku, gan inovatīvus un modernus iestudējumus, uzvedumus visām paaudzēm. Varam lepoties, ka latviešu operas un baleta mākslinieki uzstājas uz labākajām skatuvēm visā pasaulē. Atsaucoties uzaicinājumam, mēs ar kundzi esam piekrituši kļūt par Latvijas Nacionālās operas un baleta patroniem. Sniegsim atbalstu, lai Latvijas Nacionālā opera un balets attīstītos un tās vārds izskanētu plaši pasaulē. Lai dzirdot vārdus «Rīga» un «Latvija», ikvienam nāktu prātā mūsu Baltais nams un tā augstais mākslinieciskais līmenis,» saka Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

«Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa izvēle kļūt par operas patronu un viņa kundzes Ivetas Vējones izvēle kļūt par baleta patronesi piešķir īpašu nozīmīgumu Latvijas Nacionālās operas un baleta statusam. Uzskatām to par lielu pagodinājumu un atbalstu nozīmīgākajai Latvijas kultūras institūcijai,» atzīst Latvijas Nacionālās operas un baleta valdes priekšsēdētājs Zigmars Liepiņš, kurš prezidentam pasniedza simbolisku dāvanu - diriģenta zizli, bet prezidenta kundzei – ziedus.

Uz svinīgo pasākumu valsts prezidents ieradās klasiski melnā uzvalkā, tomēr šoreiz savu kaklasaiti nesaskaņoja ar sievas tērpa krāsu. Tieši otrādāk! Iveta Vējone uz pasākumu arī ieradās klasiski melnā tērpā, kurš līdzinājās vīra uzvalkam!

Foto: Ojārs Jansons
Foto: Ojārs Jansons
Komentāri (222)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu