Šūmahera sieva sarūgtinājusi F1 pilota menedžeri ar savu rīcību (57)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Mihaela Šūmahera bijušais menedžeris paziņojis, ka viņam aizliegts apciemot sacīkšu braucēju, kurš pašlaik cīnās par savu veselību, vēsta «Mail Online».

74 gadus vecais Villijs Vēbers, kurš zināms, galvenokārt, pateicoties Šūmahera panākumiem, paziņojis, ka sacīkšu zvaigznes sieva Korinna ir aizliegusi viņam apciemot Šūmaeru. Viņš par to atklājis savā «Facebook» profilā, pirms runājis ar vācu medijiem.

«Diemžēl, viss ir tā, kā es uzrakstīju «Facebook» profilā. Korinna man ir aizliegusi jebkādu kontaktu ar Mihaēlu. Esmu daudzas reizes gribējis viņu apciemot, bet, bez panākumiem. Šāda situācija ir ļoti bēdīga. Mūsu ģimenes bija ļoti tuvas 25 gadus, bet tagad viss ir pagalam,» vācu izdevumam «Bild» norādīja Vēbers.

Tiek norādīts, ka Šūmaheru ik dienas aprūpē 15 cilvēku komanda, un viņš atrodas speciālā rehabilitācijas centrā pie Ženēvas ezera.

Pirms diviem gadiem Šūmahers slēpošanas laikā cieta negadījumā, pēc kuras iekrita komā. Pašlaik viņš no komas ir pamodies un turpina cīņu par savu veselību.

Komentāri (57)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu