Alla Pugačova un Maksims Galkins ierodas Rīgā! Ko viņi darīja? (113)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pagājušajā nedēļā Latvijā ieradušies Krievijas estrādes mākslinieki Alla Pugačova un viņas vīrs Maksims Galkins, liecina izdevuma «Otkrito!» jaunākajā numurā publicētās fotogrāfijas, kurās mākslinieki redzami Rīgas dzelzceļa stacijā.

Runā, ka Pugačova un Galkins Latvijā ieradušies, lai kādā smalkā Jūrmalas restorānā nosvinētu drauga Igora Nikolajeva 56.dzimšanas dienu, jo arī viņš bija ieradies Latvijā kopā ar sievu Jūliju un meitu Veroniku, atsaucoties uz «Otkrito!», vēsta portāls «Kas Jauns».

Dziedātājs Igors Nikolajevs savu 56. dzimšanas dienu svinējis vienā no Jūrmalas restorāniem. Kā atklājusi viņa sieva Jūlija, vakariņas aizvadītas sirsnīgā un ģimeniskā gaisotnē.

 

Igor, Happy Birthday to you!????

A photo posted by dreamsoflove (@allapugachevapage) on

Fotogrāfijas un sīkāka informācija un par Nikolajeva dzimšanas dienas svinībām, kā arī Pugačovas un Galkina viesošanos Latvijā, var lasīt izdevuma «Otkrito!» jaunākajā numurā.

Komentāri (113)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu