Jūrmalā šogad ieviesta jauna kārtība caurlaidēm ar norādi «Uzrādītājam» (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

No 1.aprīļa līdz 30.septembrim ir spēkā nodeva par iebraukšanu Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā. Jūrmalas pilsētas dome aicina laikus iesniegt pieteikumus ilglaicīgās caurlaides saņemšanai un informē, ka ir mainīta kārtība tiem nodevas maksātājiem, kuri iegādājas caurlaidi ar norādi «Uzrādītājam», portāls «Apollo» uzzināja Jūrmalas domē.

Tā kā šogad plānots ieviest automātiskās iebraukšanas maksas kontroles sistēmas, vienu caurlaidi ar norādi «Uzrādītājam» varēs lietot ne vairāk kā pieciem transportlīdzekļiem.

Pašvaldība vērš uzmanību, ka, iesniedzot pieteikumu caurlaides «Uzrādītājam» iegādei, iesniegumā ir jānorāda to transportlīdzekļu valsts reģistrācijas numuri, kuriem paredzēta iebraukšanas atļauja. Vienu caurlaidi «Uzrādītājam» varēs iegādāties un lietot tikai vieglajiem transportlīdzekļiem vai tikai smagajiem transportlīdzekļiem.

Caurlaides «Uzrādītājam» nodevas maksa vieglajiem transportlīdzekļiem ir 106,72 eiro, bet smagajiem transportlīdzekļiem ir 213,43 eiro. Caurlaidē norādītos transportlīdzekļu numurus var mainīt ne biežāk kā vienu reizi mēnesī, un šādā gadījumā jāvēršas ar atkārtotu iesniegumu pilsētas domē.

Jau šobrīd Jūrmalas pilsētas domes Apmeklētāju apkalpošanas centros var iesniegt pieteikumus ilglaicīgās caurlaides saņemšanai 2016.gadam. Tās izņemt varēs no 15.februāra Jūrmalas pilsētas domes kasē Jomas ielā 1/5.

Iesniegumu caurlaides saņemšanai var iesniegt arī elektroniski ar portāla www.latvija.lv starpniecību vai parakstot ar droši elektronisko parakstu un nosūtot uz e-pastu pasts@jpd.gov.lv. Iesnieguma forma pieejama pašvaldības tīmekļa vietnē www.jurmala.lv.

Bez maksas iebraukt Jūrmalas pilsētā atļauts elektromobiļiem. Arī transportlīdzeklim, kas pārvadā fiziskas personas ar ārsta nosūtījumu uz Jūrmalas pilsētas ārstniecības iestādēm, par iebraukšanu Jūrmalā nav jāmaksā.

Uzrādot attiecīgu dokumentu, bez nodevas samaksas iebraukt Jūrmalā atļauts arī tiem transportlīdzekļiem, kas pielāgoti vadītājam invalīdam vai kas pārvadā I grupas invalīdus, bērnus invalīdus vai invalīdus, kuriem ir apgrūtināta pārvietošanās.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu