Iespējams, atrasta trešā pazudušās Malaizijas lidmašīnas atlūza (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Vīrietis, kurš atrada pazudušās Malaizijas lidmašīnas atlūzu fagmentu, atradis vēl vienu atlūzu gandrīz tajā pašā vietā, kur pagājušā gada jūlijā atrada pirmo atlūzu, vēsta «News.com.au».

Džonijs Begē atradis kvadrātveida formas atlūzu ar zilu līniju Renjonas salā Indijas okeāna krastā. Begē jau ir pazīstams ar to, ka pērn jūlijā viņš atrada «Malaysia Airlines» lidmašīnas pirmo atlūzu.

Kopumā šis atradums ir jau trešais pazudušās lidmašīnas lietā. Viens atlūzu fragments tika atrasts pagājušajā nedēļā Mozambikā, un pagaidām vēl ir jāgaida oficiālu apstiprinājumu tam, ka atrastais fragments tik tiešām ir no pazudušās lidmašīnas.

Visi atradumi ir atrasti tūkstošiem kilometru attālumā no zonas, kur varētu atrasties pazudusī lidmašīna.

Iepriekš vēstīts, ka 2014.gada 8.martā pazuda «Malaysia Airlines» lidmašīna ar 239 cilvēkiem uz borta. Šo divu laikā turpinās lidmašīnas meklēšanas darbi, taču saistībā ar tiem ir tikai trīs atradumi, no kuriem tikai viens ir oficiāli apstiprināts kā lidmašīnas atlūza. Valstis, kurās ir atrastas iespējamās atlūzas, ir aicinājušas turpināt lidmašīnas meklēšanu jau citos Indijas okeāna apgabalos.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu