Eksperti prognozē, kad varētu atrast pazudušo Malaizijas lidmašīnu (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pirms gandrīz diviem gadiem pazudusī «Malaysia Airlines» lidmašīna, kas no Malaizijas devās uz Ķīnu, jau vasaras sākumā varētu tikt atrasta, paziņojis Austrālijas transporta drošības biroja vadītājs Martins Dolans, vēsta «Interfax».

«Esam izpētījuši apmēram trīs ceturtdaļas teritorijas, kur notika meklējumi un neatradām pēdas, kas palielina iespēju, ka atlūzas atrodas atlikušajā daļā,» sacījis Dolans.

«Mums atlicis darbs ļoti svarīgā daļā, tajā iekļautas zonas, kurās saskaņā ar datiem, pastāv liela varbūtība atrast atlūzas. Ļoti iespējams, ka lidmašīnas atlūzas atrodas tieši tur,» piebildis Dolans.

Tikmēr paredzēts pārbaudīt vēl 30 kvadrātkilometrus jūras zemūdens teritorijas Indijas okēna dienvidu daļā. Darbus plānots pabeigt ne vēlāk, kā šī gada jūnijā.

Reisa MH370 «Malaysia Airlines» lidmašīna ar 239 pasažieriem un apkalpes locekļiem pazuda 2014.gada 8.martā pēc tam, kad tā nezināmu iemeslu dēļ bija mainījusi kursu lidojumā starp Kualalumpuru un Pekinu.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu