AC/DC pirmais vokālists piedāvājis uzstāties kopā ar grupu Džonsona vietā (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Austrālijas rokgrupas AC/DC pirmais vokālists Deivs Evanss piedāvājis pievienoties grupai pēc tās ASV turnejas apturēšanas dziedātāja Braiena Džonsona dzirdes problēmu dēļ.

«Būtu jauki vienu reizi uzstāties ar AC/DC. Visi bijušie grupas dalībnieki bija daļa no tās, lai kādā laikā būtu tajā spēlējuši,» Evanss pauda laikrakstam «The Sydney Morning Herald».

Viņš norādīja, ka Džonsonam būs ļoti grūti izturēt bez koncertiem, jo tieši uzstāšanās sniedz vislielāko gandarījumu. «Bez pūļa un adrenalīna viņam būs grūti. Uzstāšanās ir lielas virsotnes mūsu dzīvēs,» teica dziedātājs.

Evanss piedalījies tikai vienā AC/DC ierakstā «Can I Sit Next to You, Girl» 1974.gadā. Vēlāk viņš izveidoja grupu «Rabbit», pēc tam pievēršoties solokarjerai.

Džonsons ir bijis AC/DC vokālists kopš 1980.gada. Viņš grupai pievienojās pēc dziedātāja Bona Skota nāves.

Jau ziņots, ka AC/DC pirmdien apturēja savu koncertu turneju ASV, jo ārsti brīdinājuši grupas dziedātāju Džonsonu, ka viņš riskē kļūt pilnīgi nedzirdīgs.

AC/DC, kas ir slavena ar ļoti skaļiem koncertiem, paziņoja, ka atlikušos 10 koncertus ASV turnejā tā sarīkos vēlāk, domājams, ar kāda viesvokālista piedalīšanos.

Vēl nav zināms, vai AC/DC spēs sarīkot savas turnejas «Rock or Bust» Eiropas daļu, kuras sākums ir paredzēts 7.maijā Lisabonā un kas noslēgtos 12.jūnijā ar koncertu Dānijas pilsētas Orhūsas parkā, kurā ir vietas 46 tūkstošiem klausītāju.

Džonsona dzirdes problēmas ir tikai viens no šīs grupas sarežģījumiem.

AC/DC jaunākais albums «Rock or Bust», kas iznāca 2014.gadā, ir pirmais, kurā nepiedalījās dibinātājs un ģitārists Malkolms Jangs, kurš ir aizgājis no grupas vecuma demences dēļ.

Grupa ir atvadījusies arī no bundzinieka Fila Rada, kurš Jaunzēlandē tika notiesāts par draudiem nogalināt vīrieti, kas bija strādājis pie viņa.

AC/DC kopš 1973.gada ir pārdevusi vairāk nekā 200 miljonus albumu, un tās albums «Back in Black» ir starp lielākajiem bestselleriem mūzikas vēsturē.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu