Paraugtētis Deivids Bekhems šuj savai meitai leļļu drēbes (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Viktorija Bekhema sestdien savā «Instagram» kontā publicējusi fotogrāfiju, kurā redzams, kā viņas vīrs Deivids Bekhems šuj pāra meitas Hārperas lellēm... kleitas!

Tiesa, pati Hārpera kadrā nav redzama, un Deividam nākas iztikt ar mīkstās rotaļlietas kompāniju. Taču izskatās, ka viņš ir tik aizņemts ar rokdarbiem, ka par kompānijas trūkumu nesūdzas. 

 

Harper has daddy stitching her dollies dresses!!! We love you @davidbeckham ❤️ #lovingdaddy #proudmummy #familyfun ?? x vb

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Deivids Bekhems ir četru bērnu tēvs un precējies ar bijušo meiteņu grupas «Spice Girls» dziedātāju Viktoriju Bekhemu, kura šobrīd veiksmīgi darbojas modes biznesā. Futbolista karjeru viņš noslēdza 2013. gadā Francijas klubā PSG. Pirms tam viņš spēlēja arī «Manchester United», Madrides «Real», Losandželosas «Galaxy» un AC «Milan» rindās. Anglijas izlasē viņš aizvadīja 115 spēles, kurās guva 17 vārtus.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu