Āboltiņa solījusi paziņot par turpmāko darbību partijā (93)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

«Vienotības» priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa svētdien partijas biedrus informēs par turpmāko darbību partijā.

Pēc lēmuma par ārkārtas kongresu jūnijā, lai lemtu par jaunu partijas vadību, Āboltiņa nevēlējās atklāt, uz kādiem amatiem viņa varētu pretendēt. Āboltiņa tikai teica, ka lēmumu jau ir pieņēmusi, tikai to nevēlas atklāt.

«Man par saviem lēmumiem šaubu nav, tie svētdien tiks publiskoti biedriem,» sacīja Āboltiņa.

Partijas biedri svētdien pulcēsies Dailes teātrī, lai kopīgi vērotu mūziklu «Žanna D'arka», un pārrunātu partijas aktualitātes, aģentūrai BNS iepriekš pastāstīja partijas preses sekretāre Laila Timrota. Tā esot tradīcija kopīgi doties uz teātri, kas ir veids kā partiju, kurai ir daudz biedru un nodaļu, saaicināt kopā un pārrunāt aktualitātes.

Jau ziņots, ka 4.jūnijā pēc reģionālo partijas nodaļu aicinājuma sasaukts «Vienotības» ārkārtas kongress, kurā vēlēs jauni partijas vadību. Kandidāti jāizvirza līdz 18.aprīlim.

Jaunākā «Latvijas Faktu» aptauja liecina, ka martā populārākā bija Zaļo un zemnieku savienība (ZZS), kuru atbalstīja 20% vēlētāju, «Saskaņu» - 17,9%, Nacionālo apvienību - 9% vēlētāju, bet «Vienotību» atbalstītu 5,5% respondentu.

«Vienotība» tika izveidota 2011.gadā, apvienojoties partijām «Jaunais laiks», «Pilsoniskā savienība» un «Sabiedrība citai politikai». Sākotnēji Āboltiņa bija politisko partiju apvienības līdzpriekšsēdētāja, bet kopš 2011.gada marta partijas priekšsēdētāja.

Komentāri (93)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu