Tiks demonstrēta filma par jaunu teoriju saistībā ar Malaizijas lidmašīnas notriekšanu (125)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Britu raidsabiedrība BBC maija sākumā demonstrēs dokumentālo filmu, kurā tiks stāstīts par to, ka «Malaysia Airlines» lidmašīnu verētu būt notriecis Ukraiņu iznīcinātājs vēsta «The Daily Mail». 

Filma atspoguļos versiju, par kuru iestājas Krievija - lidmašīnu notriecis Ukrainas militārais lidaparāts. Filmā tiks demonstrēti arī aculiecinieku viedkoļi, viens no tiem būs Nataļjas Beroņinas viedoklis, kura redzējusi uzbrukuma brīdi.

Cits aculiecinieks stāstīs par to, ka redzējis iznīcinātāju, kurš palaidis raķeti, pēc kā atskanējis skaļš sprādziens.

Kā atzīmē «Daily Mail», filmā tiek runāts par vēl vienu teoriju, balstoties uz kuru, lidmašīna tika uzspridzināta ar divu bumbu palīdzību, un tas izdarīts ar ASV specdienestu palīdzību.

Filma tiks demonstrēta 3.maija vakarā un reklāmas rullītī tiek teikts, ka «neraugoties uz oficiālās izmeklēšanas rīcībā esošo informāciju, ir aculiecinieki, kas redzējuši ko citu - militāro lidmašīnu, kas nootriekusi pasažieru laineri».

2014.gada 17.jūlijā tika notriekta «Malaysia Airlines» lidmašīna, kurā atradās 298 cilvēki. Visi gāja bojā.

Komentāri (125)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu