Laimīgas sagadīšanās dēļ vīrietim izdodas izglābties no iekāpšanas avarējušā «EgyptAir» lidaparātā (32)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vīrietim no Lielbritānijas 19. maijs ir otrā dzimšanas diena. Viņam gandrīz bija rezervēta biļete uz avarējušās «EgyptAir» lidmašīnas reisu no Parīzes uz Kairu, taču pēdējā brīža izmaiņas plānos viņu izglāba no iekāpšanas lidaparātā.

Īans Filips ir pasta kurjers, kurš klientiem nogādā slepenus dokumentus tieši rokās. Viņam šajā reisā bija paredzēts lidot darba darīšanās. Dienu pirms traģēdijas Filips saņēma zvanu, vai viņš būtu ar mieru lidot uz Kairu, lai paveiktu kārtējo darba uzdevumu.

«Esmu šajā biznesā strādājis četrus gadus. Ja esmu konkrētajā brīdī pieejams, firma mani var nosūtīt uzdevumā. Tajā brīdī biju brīvs un piekritu lidojumam uz Kairu. Mājās sakravāju somu un paņēmu pasi. Brīdi vēlāk saņēmu zvanu no sava priekšnieka, viņš pavēstīja, ka darījums ir atcelts. Ja firma būtu rezervējusi lidojumu, es būtu bijis šajā reisā,» stāsta Filips.

Vīrietim bija paredzēts lidot no Londonas uz Parīzi un pēcāk vēlajā reisā no Parīzes uz Kairu. Sociālajā tīklā «Facebook» Filips izteicis līdzjūtību gaisa kuģa apkalpes un pasažieru piederīgajiem. Viņš pateicas Dievam, ka pēdējā brīdī darba darījums tika atcelts un viņš palika dzīvs, vēsta «News.com».

Iepriekš vēstīts, ka naktī uz ceturtdienu virs Vidusjūras no radariem pazuda pasažieru lidmašīna «Airbus A320» ar 66 cilvēkiem. Vēlāk noskaidrots, ka lidaparāts iekritis Vidusjūrā, un notikušais, visticamāk, ir terorakts.

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu