Traģiski likteņa stāsti: Cilvēki, kuriem neizdevās izvairīties no iekāpšanas «EgyptAir» lidaparātā (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dienu pēc «EgyptAir» reisa katastrofas medijos izskan arvien vairāk laimīgu stāstu par sagadīšanos, kas ļāvusi paglābties no uzkāpšanas uz traģisko likteni piemeklējušā lidaparāta klāja. Taču ne visiem iespējamā izvairīšanās no nokļūšanas šajā reisā piepildījās.

Kāds Francijas pilsonis gandrīz nokavēja liktenīgo lidojumu, jo bija pazaudējis savu pasi, taču pēdējās minūtēs viņam tomēr izdevās visu nokārtot un uzkāpt uz avarējušā lidaparāta klāja, stāsta tuvinieki.

Viņi atklāja, ka vīrietis pirms lidojuma nebija gulējis vairākas diennaktis, jo uztraucās pazaudētās pases dēļ.

Arī fotogrāfam no Normandijas neizdevās izvairīties no nelaimīgā reisa. Viņš uz Kairu devās desmit dienu atvaļinājumā, kas diemžēl beidzās vēl nesācies.

Starp pasažieriem, kuri atradās uz avarējušās lidmašīnas klāja bija arī kāds franču militārās skolas students, kurš devās uz savām dzimtajām mājām Kairā, lai pieminētu nesen mirušās mātes piemiņu.

Notikušais šokēja puiša tuviniekus. Viņš tikai bija vēlējies dalīties sērās par mātes zaudējumu.

Vēl kāds pasažieris bija Ēģiptes pilsonis, kurš uz Franciju bija devies, lai saņemtu specifisku ārstēšanu. Ziņas par lidmašīnas katastrofu burtiski salauza viņa tuviniekus un draugus. Liktenis izrādījās spēcīgāks, vēsta «News.com».

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu