Dažas dienas pirms «EgyptAir» katastrofas «Islāma valsts» izplatījusi draudu video (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pēdējās diennakts laikā izskanējušas neskaitāmas versijas, kāpēc notika traģiskā «EgyptAir» lidmašīnas katastrofa. Kā vienu no versijām min terorismu, lai gan satelītuzņēmumi no lidmašīnas pazušanas brīža neliecina par sprādzienu. Vēl lielāko neskaidrību notikušajā ieviesis «Islāma valsts» publicēts draudu video, vien dažas dienas pirms katastrofas.

Vai tiešām teroristu organizācija «Islāma valsts» dažas dienas pirms katastrofas jau brīdinājusi Franciju, kuras 15 pilsoņi arī atradušies uz «EgyptAir» klāja?

Interneta vidē pirms pāris dienām parādījies «Islāma valsts» propagandas video, kurā divi zēni saka: «Mēs jūs nogalināsim, tāpat kā jūs nogalinājāt mūsu brāļus. Mums lūdza kļūt par mocekļiem un doties uz Franciju, lai atriebtu musulmaņu asinis.»

14 minūšu garajā video, kas izplatīts vien pāris dienas pirms lidmašīnas avārijas, izteikti draudi Francijai. Tomēr «Islāma valsts» vēl nav uzņēmusies atbildību par notikušo, tāpēc patiesais «EgyptAir» katastrofas iemesls ir miglā tīts.

Jau vēstīts, ka ceturtdienas vakarā «EgyptAir» lidmašīna pacēlās no Francijas Šarla de Golla lidostas un tā arī nekad nenolaidās Kairā. Lidaparāts ar 66 cilvēkiem uz klāja avarēja Vidusjūrā, vēsta «News.com».

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu