«Turkish Airlines» piloti «EgyptAir» lidmašīnas katastrofu padara mistisku, atklājot jaunus faktus (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Īsi pirms «EgyptAir» lidmašīnas katastrofas divi «Turkish Air» piloti apgalvo, ka netālu no lidmašīnas avārijas vietas debesīs novērojuši neizskaidrojamu zaļas gaismas izstarojošu objektu, vēsta «News.com».

Piloti apgalvo, ka 23.30 (Pēc Turcijas laika), debesīs pamanījuši zaļganu gaismas objektu, bet pēc stundas jau parādījās pirmās ziņas par «EgyptAir» lidmašīnas avarēšanu Vidusjūrā. Dīvainās izcelsmes objekts lidojis aptuveni 3000 pēdas virs Turcijas aviokompānijas lidaparāta, stāsta «Turkish Airlines» piloti.

«Objekts debesīs parādījās uz īsu mirkli un tad tas nekavējoties pazuda. Mēs domājam, ka tas varētu būt NLO,» atzinuši piloti.

«EgyptAir» lidmašīnas avārijas mistēriju pastiprinājis arī briesmu signāla fakts, ko pilots raidījis īsi pirms lidaparāta avarēšanas Vidusjūrā. Kā vēsta Francijas mediji, pilots ziņojis par ugunsgrēku lidaparātā. Savukārt, pati aviokompānija noliedz, ka avarējušās lidmašīnas pilots iepriekš būtu raidījis briesmu signālu par ārkārtas nolaišanās nepieciešamību saistībā ar ugunsgrēku lidmašīnā.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu