Izceļas nekārtības pirms Kanje Vesta negaidīti izziņotā koncerta (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ņujorkā izcēlušās nekārtības pirms amerikāņu repera Kanje Vesta koncerta, kas dažas stundas pirms sākuma tika izziņots sociālajos tīklos.

Svētdienas rītā sliktu laikapstākļu dēļ tika atcelta Vesta uzstāšanās «Governors Ball» mūzikas festivālā Ņujorkā. Taču reperis sociālajos tīklos paziņoja, ka sniegšot pārsteiguma koncertu naktsklubā «Webster Hall» plkst.2 naktī no svētdienas uz pirmdienu.

Koncerta norises vietā ieradās vairāk nekā 4000 cilvēku, kaut arī naktsklubā pietiek vietas tikai apmēram 1500 apmeklētājiem.

Pie koncerta plānotās norises vietas sākās nekārtības - fani rāpās uz automašīnām un atkritumu urnām, kā arī līda uz sastatnēm, lai labāk redzētu repera ierašanos. Vests piebrauca pie ēkas, izbāzis galvu pa automašīnas lūku.

«Piezvaniet mēram un noslēdziet ielas tuvākajā apkārtnē. Uzstādiet ekrānus, lai viņiem ārā būtu ballīte. Es dzirdēju, ka visas biļetes jau izpārdotas,» Vests sacīja video, ko realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana ievietoja aplikācijā «Snapchat».

Vairāki fani apgalvo, ka policija centusies viņus izkliedēt, pūšot piparu gāzi.

Kad fanu pūlis kļuva pārāk liels, «Webster Hall» atcēla paredzēto koncertu. Fani tur palika vēl vairāk nekā divas stundas pēc Vesta aizbraukšanas, vēsta laikraksts «New York Daily News».

«Šonakt «Webster Hall» nenotiks neviens koncerts. Lūdzu nokļūstiet mājās droši,» tvītoja naktsklubs.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu