«Prāta Vētra» izziņo Liepājas koncerta īpašos viesus (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latviešu grupas «Prāta Vētra» koncertā Liepājā, kas notiks šovasar, 20.augustā, uzstāsies arī grupa «Triānas Parks», portālam «Apollo» vēsta grupas menedžments.

«Enerģija, kas valda uz skatuves «Triānas Parka» koncertos ir pārsteidzoša, izpildījums - lielisks, tāpēc priecājamies, ka arī mūsu koncerta apmeklētājiem būs iespēja šo atraktīvo grupu redzēt dzīvajā!» izvēli komentē grupa «Prāta Vētra».

«Triānas Parks» ir viena no pēdējā laika ekstravagantākajām Latvijas grupām. Plašākai sabiedrības daļai grupa ir pazīstama ar dziesmu «Laika dziesmiņa» ar kuru ierindojās Latvijas radio topu virsotnēs.

«Kad Māris Mihelsons mums piedāvāja iespēju iesildīt lielāko Latvijas grupu uz lielākās skatuves, kādu latviešu auditorija redzējusi, biju ne pa jokam samulsusi! Šim koncertam gatavojamies tā, lai tas būtu īpašs - pavisam skaidrs, ka Triānas parkam 20. augusts būs zīmīgs datums! Esam ļoti priecīgi par šo notikumu, ar nepacietību gaidām koncertu Liepājā!» dalās Triānas Parks soliste Agnese Rakovska.

Biļetes uz 20. augusta koncertu Liepājā vēl ir pieejamas www.ekase.lv, t/c «Spice» un koncertzālē «Lielais Dzintars» Liepājā.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu