«One Direction» dalībnieks noslēdz ierakstu līgumu kā soloizpildītājs (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu popgrupas «One Direction» dalībnieks Līems Peins noslēdzis līgumu ar ierakstu kompāniju «Capitol Records UK», tādējādi uzsākot solokarjeru.

22 gadus vecais Peins sacīja, ka «ļoti priecājas» par līgumu ar «tik prestižu ierakstu kompāniju».

»«One Direction» vienmēr būs mana ģimene. Tagad es vēlos parādīt, uz ko esmu spējīgs kā soloizpildītājs,» paziņoja dziedātājs.

«Capitol Records UK» ietilpst kompānijā «Universal». Līdz ar to viņš ir pirmais «One Direction» dalībnieks, kurš aizgājis no ierakstu kompānijas «Sony».

Peins sacīja, ka drīzumā sākšot ierakstīt jaunu mūziku.

«Reti gadās iespēja noslēgt līgumu ar tik talantīgu un ambiciozu 22 gadus vecu mūziķi, kurš jau iekarojis pasauli,» teica «Capitol Records UK» prezidents Niks Rafaels.

Līdz šim vienīgais «One Direction» dalībnieks ar veiksmīgu solokarjeru ir Zeins Maliks, kurš no grupas aizgāja pagājušā gada martā. Viņa debijas albums «Mind of Mine» šogad ieņēma pirmo vietu Lielbritānijas oficiālajā mūzikas topā.

Kā jau ziņots, 2015.gada nogalē pēc albuma «Made in the A.M.» iznākšanas «One Direction» uz laiku pārtrauca darbību. Daudzi fani pieļauj, ka tas nozīmē grupas izjukšanu.

«One Direction» dalībnieks Harijs Stailzs noslēdzis līgumu ar ierakstu kompāniju «Colombia». Taču viņš pašlaik filmējas režisora Kristofera Nolana kinolentē «Dunkirk» par Otro pasaules karu, tāpēc jaunas dziesmas tuvākajā laikā nav gaidāmas.

Pārējie «One Direction» dalībnieki Nails Horans un Luiss Tomlinsons arī iesaistījušies dažādos ar grupu nesaistītos projektos.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu