Mels Gibsons uzvar tiesā, viņa krievu draudzene paliek bez naudas (130)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Apelācijas tiesa Kalifornijā pieņēmusi lēmumu, ka Melam Gibsonam vairs nav jāmaksā 500 tūkstoši dolāru savai bijušajai krievu draudzenei un bērna mātei Oksanai Grigorjevai, raksta «Soulpost».

Par iemeslu šādam lēmumam kļuva fakts, ka krieviete pārkāpa 2011.gadā panākto vienošanos. Tajā abas puses nolēma, ka Gibsons samaksās Grigorjevai 750 tūkstošus dolāru, un Grigorjeva apņēmās neizpaust viņu kopdzīves un šķiršanās detaļas.

Trešdaļu summas Grigorjeva saņēma uzreiz. Pārkāpjot vienošanos, 2013.gadā Grigorjeva deva interviju, izstāstot par Gibsona vardarbību pret viņu un pat publiskoja abu strīda audioierakstu. Pēc šādas rīcības Grigorjevai atlikusī nauda netiks pārskaitīta.

Pirmo reizi sabiedrībā pāris parādījās 2009.gadā, tad kļuva zināms, ka viņu attiecības turpinās jau vairākus gadus. Pēc meitas piedzimšanas sākās pāra nesaskaņas un tiesvedības.

Jau rakstījām, ka pēc 28 gadus ilgas laulības Mela Gibsons sieva Robina Gibsone šķiršanās prasību iesniedza tiesā 2009.gada aprīlī. Kā šķiršanās iemeslu viņa minējusi nesamierināmas atšķirības. Faktiski pāris izšķīrās jau 2006.gada 26.augustā, mēnesi pēc tam, kad aktieris tika arestēts par braukšanu dzērumā. Mels Gibsons satika savu sievu 1980.gadā, kad viņš bija vēl nevienam nezināms aktieris, bet Robina Mūra strādāja par stomatologa asistenti. Pārim ir septiņi bērni - Tomass, Mailo, Luiss, Viljamss, dvīņi Edvards un Kristians, kā arī meita Hanna.

Komentāri (130)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu