Britnija Spīrsa: Atvaļinājumā Havaju salās es gandrīz nomiru (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Šonedēļ amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa (Britney Spears) sniedza telefoninterviju radiostacijai «BBC Radio 1», kurā pastāstīja, kā viņa atpūtas atvaļinājumā. Izrādās, ka ne tik skaisti, kā sākotnēji plānots.

34 gadus vecā dziedātāja intervijā radiostacijai atklāja, ka atvaļinājuma laikā gandrīz nomirusi. Spīrsa atklāja, ka viņas tradicionālā došanās uz pludmali pārvērtās par murgu, jo viņa gandrīz noslīka okeānā.

Dziedātāja intervijā pastāstīja, ka sākotnēji ūdens viņai licies atsvaidzinošs un vienkārši skaists, tomēr viņa neiedomājās, ka viļņi būs tik spēcīgi.

«Kad tu nāc atpakaļ [red.- krastā], viļņi virsū nāk ļoti spēcīgi,» viņa sacīja, atceroties notikušo. «Es biju zem ūdens apmēram piecas minūtes. Es burtiski gandrīz noslīku.»

Spīrsa intervijā atklāja, ka tobrīd domājusi, kur ir viņas apsardze un kāpēc viņi nenāk palīgā. Lai nu kā, pēc neilga laika Britnijai tomēr izdevās tikt ārā no ūdens un šobrīd viņa ir sveika un vesela.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu