«Malaysia Airlines» lidmašīnas atlūzu izpēte noved pie satraucošiem secinājumiem (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Lidmašīnas «Malaysia Airlines» atlūzas, kuras nesen atrastas, raisa bažas, ka tās kapteinis apzināti izraisījis avāriju, ietriecoties okeānā, vēsta «Daily Mail».

Izpētot lidmašīnas spārna atlūzu, kas tika atrasta pie Tanzānijas krastiem, speciālisti nonākuši pie secinājuma, ka lidmašīna milzīgā ātrumā ietriekusies ūdenī, un nav bijuši nekādi mēģinājumi veikt kontrolētu nosēšanos.

Jau iepriekš izskanējis, ka lidmašīnas kapteinis Zaharijs Ahmads Šahs nesen bija izšķīries ar mīļoto sievieti un mocījās ar emocionālām problēmām.

Jau ziņots, ka «Malaysia Airlines» lidmašīna ar 239 pasažieriem un apkalpes locekļiem pazuda 2014.gada 8.martā, nezināmu iemeslu dēļ mainot kursu lidojumā starp Kualalumpuru un Pekinu.

Kopš lidmašīnas pazušanas lidmašīnas atlūzu gabali atrasti Dienvidāfrikā, Maurīcijā, Mozambikā, Reinjonā, kā arī Madagaskarā un Austrālijai piederošajā Ķenguru salā.

Pati lidmašīna joprojām nav atrasta.

Oficiālā izmeklēšana par lidmašīnas avārijas iemesliem un apstākļiem joprojām turpinās.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu