Konkurss «Apceļo Latviju» noslēdzies! Iepazīsties ar rezultātiem!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Vasaras sākumā mēs aicinājām apceļot Latviju, rādot mūsu īpašās vietas Latvijā, lai redakcijas komanda sadarbībā ar mūsu lasītājiem veidotu kopīgu Latvijas apceļošanas ceļvedi.

Kopīgi veidotais ceļvedis rāda, ka Latvija ir skaista un pārsteigumu pilna, bet īpašu to padara Latvijas iedzīvotāju vai viesu piedzīvotais, redzētais, uzzinātais. Neparastos, iedvesmojošos, emocionālos un ļoti personīgos stāstos Latvijas apceļotāji parādīja ne tikai mūsu valsts, bet arī cilvēku neatkārtojamību.

ceļojuma apraksti,

Projekta sākumā solījām, ka divi aizraujošāko un iedvesmojošāko ceļojumu stāstu autori saņems katra sevis cienīga ceļotāja un aktīva dzīvesveida piekritēja balvu – daudzfunkcionālo «Garmin» pulksteni-aktivitātes uzraudzītāju «vivofit 3», kas skaita soļus, kalorijas, nosaka vidējo aktivitātes līmeni un seko līdzi arī miega kvalitātei.

Dabas un izziņas takas «Viesatas upes loki»

Ar konkursa uzvarētājiem par balvas saņemšanu sazināsimies personīgi.

Paldies visiem, kuri savu ceļojumu aprakstus sūtīja uz redakciju publiskošanai, iepazīstinot ar skaistākajām mūsu zemes, kultūras un vēstures vietām un faktiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu