Kāpēc Andželīna Džolija šķiras no Breda Pita? (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pirmdien, 19.septembrī amerikāņu aktrise Andželīna Džolija tiesā iesniedza šķiršanās dokumentus par laulības pārtraukšanu ar aktieri Bredu Pitu. Pēc pēkšņajām ziņām nesaprašanā ir daudzi - kas īsti notika?

Laulības šķiršanas dokumentos Andželīna Džolija norādījusi, ka viņai ar Bredu Pitu esot nesamierināmas domstarpības, tāpat aktrisi neapmierinot veids, kā vīrs audzina pāra bērnus.

Pārim tuvu stāvoši avoti ārvalstu medijiem ziņo par vairākiem oficiāli neapstiprinātiem laulībās šķiršanas iemesliem.

Nav noslēpums, ka Andželīna Džolija un Breds Pits iepazinās kinolentes «Smita kungs un kundze» («Mr. & Mrs. Smith») uzņemšanas laukumā, kad Breds Pits bija precējies ar aktrisi Dženiferu Anistoni. Drīz pēc tam viņš paziņoja par šķiršanos.

Pits šobrīd strādā pie jaunas filmas «Allied», kurā viņš filmējas kopā ar franču aktrisi Marionu Kotijāru (Marion Cotillard). Avoti portālam «PageSix» vēsta, ka Andželīna Džolija noalgojusi privāto detektīvu, kas filmas uzņemšanas laukumā novērojis Bredu Pitu un apstiprinājis par viņa romānu ar Marionu.

Tomēr daži avoti vēsta, ka Mariona nekad tā nerīkotos, jo viņa pati šobrīd ir laimīgās attiecībās ar franču aktieri un režisoru Gijomu Kanē (Guillaume Canet). Andželīna Džolija greizsirdības dēļ esot pilnībā ignorējusi Kotijāru filmas «Allied» uzņemšanas laukumā, kā arī atteikusies ar viņu runāt.

Marionas un Gijoma pārstāvji šīs ziņas nav komentējuši.

Tāpat medijos izskanējusi versija, ka aktieris Breds Pits pēdējā laikā sācis izklaidēties tā, it kā viņš būtu brīvs vīrietis. Viņam esot problēmas ar alkohola un narkotisko vielu lietošanu, kā arī dusmu savaldīšanu.

Tikmēr Pits oficiālā paziņojumā portālam «Daily Mail» pavēstījis, ka ir ļoti sarūgtināts par laulības šķiršanu, tomēr uzsver, ka vissvarīgākais šobrīd ir pāra kopīgie bērni.

Vēl kāds avots izdevumam «US Weekly» atklājis, ka Breds Pits par sievas lēmumu šķirt laulību uzzinājis tikai vienu dienu pirms Džolija tiesā iesniedza šķiršanās prasību.

Atgādinām, ka Džolija un Pits apprecējās 2014.gadā, bet bija kopā apmēram 12 gadus. Pārim ir seši bērni.

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu