Kremlis atsakās atbildēt, vai lidmašīnas notriekšanā vainīgos izdos tiesāšanai (178)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Kremlis atteicies atbildēt uz jautājumu, vai Krievija izdos tiesāšanai vainīgos Malaizijas lidmašīnas notriekšanas lietā, ja tādi tiks nosaukti starptautiskās izmeklētāju grupas atskaitē. 

Atbildot uz žurnālistu jautājumu, vai Krievija būs gatava izdot Rietumvalstīm tiesāšanai lidmašīnas notriekšanā vainīgos, Krievijas prezidenta preses sekretārs Dmitrijs Peskovs aicināja sagaidīt izmeklēšanas rezultātus, vēsta aģentūra «Unian».

«Dažādi hipotētiski spriedumi par tādu svarīgu lietu nav vietā. Pagaidīsim atskaiti. Šajā gadījumā nevar neko spriest par masu mediju ziņām, jāgaida atskaite... Jāskatās, kādas frāzes tur būs, kādi slēdzieni tiks izdarīti. Krievijas puse vienmēr bija, ir un būs atklāta un uzstās uz pilnu šīs traģēdijas izmeklēšanu,» teica Peskovs.

Peskovs norādīja, ka Krievija ne reizi vien ir ziņojusi par izsmeļošu informāciju par šo traģēdiju. «Mēs vienmēr esam teikuši, ka ne visas valstis ir iesniegušas tik daudz informācijas, kā arī radaru datus. Tikai pēc atskaites publicēšanas varēsim spriest, vai Krievija tur vispār ir iesaistīta,» teica Peskovs.

Komentāri (178)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu