Teroristu «amatpersona» neapmierināta ar izmeklēšanas rezultātiem lidmašīnas notriekšanas lietā (70)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Starptautiskās izmeklēšanas grupas publicētie rezultāti saistībā ar «Malaysia Airlines» lidmašīnas «Boeing 777» notriekšanu esot pilnīgi nepareizi, paziņojis pašpasludinātās «Doņeckas tautas republikas» operatīvā komandiera vietnieks Eduards Basurins, vēsta «RIA Novosti». 

«Es uzskatu, ka šī izmeklēšana ir apzināti ievesta strupceļā, un komisija jau otro reizi nāk klajā ar secinājumiem, kas ir galīgi aplami,» teica Basurins.

Viņš norādīja, ka pēc aviokatastrofas ASV paziņoja par to, ka lidmašīna notriekta no teroristu kontrolētās teritorijas, un tas bijis redzams ASV pavadoņu uzņemtajos satelītattēlos.

«Neviens šos attēlus nav redzējis,» teica Basurins.

Iepriekš vēstīts, ka trešdien izmeklētāju grupa publicēja atskaiti par izmeklēšanas rezultātiem. Tajā teikts, ka 2014.gada 17.jūlijā lidmašīna notriekta no «Buk» raķešu sistēmas, kas ievesta Ukrainas teritorijā no Krievijas, un pēc katastrofas izraisīšanas sistēma nogādāta atpakaļ Krievijā.

Komentāri (70)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu