Raidījums: Digitālgeitā apsūdzētais advokāts sniedz jaunu liecību par Šķēli (88)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Viens no digitālās televīzijas lietā apsūdzētajiem – advokāts Jānis Loze – vērsies tiesā ar lūgumu uzklausīt jaunu viņa liecību. Dokumentā Loze uzsver, ka digitālās televīzijas ieviešanas projekta ietvaros darbojies kā Andra Šķēles advokāts un pildījis viņa norādījumus, piektdien ziņoja Latvijas Televīzijas raidījums «Panorāma».

To apstiprina arī kādreizējais Šķēles runasvīrs Jurģis Liepnieks.

Saistībā ar tā saukto digitālgeitu ekspremjera Andra Šķēles vārds ir minēts daudz, bet uz apsūdzēto sola viņš nav sēdies – tiesā Šķēle piedalījies vienīgi kā liecinieks. Tagad – pusgadu pēc pirmās instances tiesas sprieduma - viens no apsūdzētajiem Jānis Loze, kam septiņus gadus ilgā tiesāšanās beidzās ar divu gadu cietumsodu, nolēmis sniegt jaunu liecību, vēsta portāls «LSM.lv».

Pats Loze sazvanīts apstiprināja lūguma esamību, bet neko vairāk komentēt nevēlējās. Arī Šķēle uz uzdotajiem jautājumiem pēc būtības neatbildēja, bet norādīja, ka, savulaik sniedzot liecības, ir atbildējis uz visiem jautājumiem par Lozi un nepieciešamības gadījumā gatavs to darīt atkārtoti.

Savukārt Lietas tiesnesis Juris Stukāns pagaidām atturas prognozēt, vai Lozes atklātība varētu uzlabot viņa izredzes apelācijas instancē.

Viņš norādīja - tagad viss ir prokuratūras rokās, un, ja arī Loze būtu to agrāk stāstījis, viss būtu bijis tikai prokuratūras rokās, tiesa tur neko nevar darīt.

Komentāri (88)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu