Raimonds Elbakjans: «Jaunieši ir nevis Latvijas nākotne, bet tagadne!» (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Siltā un ģimeniskā atmosfērā, »Ghetto Vasaras akadēmija» ir nosvinējusi savu pirmo izlaidumu. Nakamajā gadā, 9. Ghetto Games sezonā vasaras akadēmija darbosies visos Latvijas reģionos. Jaunieši dalībai tajā aicināti jau šobrīd, jo tās ietvaros iespējams nokārtot prakses vietas gan mācību iestādēs, gan uzņēmumos.

Daniels Peičs - Ghetto Floorball brīvprātīgais «Šeit tie, kuri mēro ceļus bez sāls un bez mājām šeit piedzīvo ģimeni un patvērumu! Arī tie, kuriem ir ģimene, to nereti saņem to šeit vēl vairāk.»

Ghetto vasaras akadēmijas līdere Sanda Brūna: «Ghetto vasaras akadēmija ir īpašs mācību veids caur kuru notiek savas brīvās gribas un patiesās vēlmes apzināšanās un piepildīšana. Tie ir Ghetto idejas nesēji un jaudīgāko pasākumu organizatori Latvijā un pasaulē, kas darot mācās dzīvot. Darbošanās kopā ar komandas kodolu, uzņēmējiem un atlētiem sniedz reālajai dzīvei noderīgas prasmes.»

Ghetto vasaras akadēmijas laikā bija iespēja apgūt pasākumu organizēšanu, vadīšanā, plānošanā un producēšanā, iegūt zināšanas un prasmes loģistikas plānošanā, pasākumu tehniskā nodrošinājuma plānošanā, darbā ar multimedijiem, vietējo sponsoru piesaistē u.c. Lai iegūtu Ghetto Games sertifikātu

GG brīvprātīgo vasaras akadēmijas ietvaros katram brīvprātīgajam ir jānostrādā vismaz 120 stundas, lai saņemtu oficiālu dokumentu - atzinību par apgūtajām prasmēm un paveikto darbu, kas kalpos kā rekomendācija turpmākajai karjerai - stājoties universitātē vai piesakoties jaunā darba vietā. 120 stundu programma sastāv no brīvprātīgā darba un vismaz 1 reizi nedēļā apmeklējot Ghetto Fitness treniņus.

Ghetto Games līderis Raimonds Elbakjans: «Jaunieši ir nevis Latvijas nākotne, bet tagadne! Tāpēc izvēlamies strādāt ar viņiem šeit un tagad. 50 no 66 cilvēkiem, kuri pieteicās akadēmijai pierādīja, ka šis ir nozīmīgākais no mūsu projektiem. Tieši pateicoties viņiem - mēs tam esam noticējuši un turpmāk darbosimies visos Latvijas reģionos organizējot pasākumus kopā ar pašvaldībām un tiem jauniešiem no visas Latvijas, kuri to vēlēsies.»

Ghetto Games ir lielākā ielu sporta un ielu kultūras kustība Austrumeiropā, kuras mērķis ir attīstīt cilvēkus fiziski un morāli. Ghetto Games pulcē ap 12 000 unikālo dalībnieku ik gadu un vairāk kā 200 000 skatītājus savos pasākumos un aktivitātēs. Tā ir platforma savu spēju pilnveidošanā neatkarīgi no izcelsmes, sociālās grupas, tautības, rases un politiskās pārliecības. Jauniešu veidotais saturs Ghetto TV sasniedz miljoniem skatītāju internetā un pasaules mediju vidē.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu