Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/29/11106911t1h0261.jpg)
Dzēriens visai ģimenei!
Nepieciešams:
- 2 litri 100% ābolu sulas
- 2 kanēļa standziņas
- ½ tase brūnā cukura
- 1 neliels apelsīns, sagriezts ripiņās
- 1 ābols, sagriezts uz pusēm
- 2 tējkarotes krustnagliņu
- ½ tējkarote malta muskatrieksta
- ½ tējkarote smaržīgo piparu
Pagatavošana:
Krustnagliņas saduriet ābolu pusītēs.
Uz vidējas uguns uzsildiet sulu, pievienojiet cukuru, kārtīgi izmaisiet. Pievienojiet pārējās sastāvdaļas. Sagaidiet, lai uzmet burbuli, pēc tam vāriet vēl aptuveni 15 minūtes.
Izņemiet visas sastāvdaļas un lejiet krūzēs. Pasniegt karstu!