Šodienas redaktors:
Marina Latiševa
Iesūti ziņu!

Karsts bezalkoholiskais ābolu «sidrs» Ziemassvētku noskaņās (13)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: WarmSleepy, CC BY-SA 2.0

Dzēriens visai ģimenei!

Nepieciešams:

  • 2 litri 100% ābolu sulas
  • 2 kanēļa standziņas
  • ½ tase brūnā cukura
  • 1 neliels apelsīns, sagriezts ripiņās
  • 1 ābols, sagriezts uz pusēm
  • 2 tējkarotes krustnagliņu
  • ½ tējkarote malta muskatrieksta
  • ½ tējkarote smaržīgo piparu

Pagatavošana:

Krustnagliņas saduriet ābolu pusītēs.

Uz vidējas uguns uzsildiet sulu, pievienojiet cukuru, kārtīgi izmaisiet. Pievienojiet pārējās sastāvdaļas. Sagaidiet, lai uzmet burbuli, pēc tam vāriet vēl aptuveni 15 minūtes.

Izņemiet visas sastāvdaļas un lejiet krūzēs. Pasniegt karstu!

Komentāri (13)
Nepalaid garām
Uz augšu