Cik par uzstāšanos ballītē vēlas saņemt Pugačova un Galkins? (74)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Krievu bulvārpreses uzmanības centrā  estrādes mākslinieki Alla Pugačova un Maksims Galkins šķiet būs vienmēr. Šoreiz ir izdevies noskaidrot daļu no informācijas par to, cik pelna Krievijas šovbiznesa ietekmīgākais pāris, kā arī kādi ir viņu izdevumi.

Piemēram, par vienu uzstāšanos kādā privātā pasākumā Krievijas dziedātāja Alla Pugačova vēlas saņemt vismaz 250 tūkstošus eiro. Savukārt viņas vīrs ir nedaudz pieticīgāks, šādiem piedāvājumiem piekrītot par 50 tūkstošiem eiro.

Portāls «Dni.ru» ziņo, ka Allas un Maksima bērni, meita Ļiza un dēls Harijs, mācās prestižā bērnudārzā, kur estrādes mākslinieku dvīņi apgūst divas valodas, zīmēšanu, dejošanu, dziedāšanu un tml. Mācības šādā iestādē mēnesī izmaksā apmēram 10 tūkstošus eiro.

Savukārt Pugačovas un Galkina bērnu auklītes, kuras šovasar kopā ar ietekmīgo pāri uzturējās Jūrmalā, mēnesī saņem apmēram 3 tūkstošus eiro, ziņo «Открыто».

Arī mājas uzturēšana katru mēnesi izmaksājot ievērojamas summas. Ikdienā pārim nepieciešami arī apsardzes, kalpoņu, pavāru, šoferu un asistentu pakalpojumi.

Komentāri (74)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu