Kardašiana pirmoreiz komentē bruņoto laupīšanu Parīzē (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Atkal sākusies realitātes šova «Keeping Up With the Kardashians» filmēšana un klajā nācis jaunās sezonas reklāmas rullītis, kurā redzams, kā Kima Kardašiana pirmo reizi pēc vērienīgās aplaupīšanas Parīzē komentē notikušo.

30 minūšu garajā reklāmas rullīti Kardašiana redzama kopā ar māsām Hloju un Kortniju. Kima viņām stāsta par notikušo un nespēj noturēties neraudāt.

«Viņi mani sašaus mugurā,» videoklipā saka Kima. «Nav nekādu iespēju izkļūt. [...] Ir tik grūti par to pat domāt.»

Realitātes šova jaunā sezona klajā nāks šī gada martā.

Kā zināms, 2016.gada 3.oktobrī, kad Parīzē tika aplaupīta realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašiana, Paskals kopā ar viņas māsām atradās kādā Francijas naktsklubā. Kima tobrīd jutusies droši un notikušajā nevaino savu miesassargu.

Laupīšana notikusi svētdienas rītā ap plkst. 2.30, tajā iesaistīti pieci vīrieši, kas saslēguši rokudzelžos naktssargu un draudot ar ieročiem, likuši viņus aizvest uz Kardašianas numuru.

Ļaundari turējuši šaujamieroci pie Kardašianas galvas. Kima esot lūgusies, lai netiktu nogalināta, sakot, ka viņai mājās esot bērni. Laupītāji sasējuši Kardašianu un ieslēguši vannasistabā.

Tikmēr vīrieši nozaguši dārglietu lādi, kuras vērtība ir 6 miljoni ASV dolāri (5,34 miljoni eiro), kā arī gredzenu, kura vērtība ir 4 miljoni ASV dolāru (3,56 miljoni eiro). Nozagti arī divi telefoni, kuros varētu būt personīga informācija par Kardašianu.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu