Princis Viljams: Es izjutu dusmas, kad mana mamma nomira (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Lielbritānijas princis Viljams kopā ar Keitu Midltoni šonedēļ devās uz bērnu krīžu centru, kurā mitinās vairāki bērni, kas savas dzīves laikā zaudējuši tuviniekus. Vizītes laikā Viljams atklājās arī par savām izjūtām, piedzīvojot ko līdzību.

Princis Viljams vizītes laikā uzsāka sarunu ar 9 gadus vecu meiteni vārdā Aijofe, kas pirms sešiem gadiem zaudēja savu tēti.

«Vai zini, kas notika ar mani? Zini, es arī zaudēju savu mammu, kad biju ļoti jauns,» Viljams sacīja jaunajai meitenei. «Man bija 15, bet manam brālim 12.»

Tāpat Kembridžas hercogs Aijofei norādīja, ka ir ļoti būtiski runāt par sev tuviem, bet aizgājušies cilvēkiem.

Tāpat vizītes laikā Viljams atklāja, ka neilgi pēc mātes aiziešanas mūžībā viņš saskārās ar ļoti grūtu dzīves posmu, kad visu laiku juties dusmīgs.

Aijofas mamma vēlāk atklāja, ka jutās ļoti aizkustināta brīdī, kad princis sāka runāt par savu mammu. Viņa atklāja, ka princis aicināja bērnus runāt par to, kā viņi jūtās.

Atgādinām, ka ir pagājuši gandrīz 20 gadi kopš mūžībā aizgāja Velsas princese Diāna. Līdz šim princis Viljams un princis Harijs par savas mammas nāvi runājuši ļoti reti.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu