Latvija «Eirovīzijā» uzstāsies pirmajā pusfinālā (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvija Eirovīzijas dziesmu konkursā Kijevā startēs pirmā pusfināla otrajā daļā, informēja Latvijas Televīzijas (LTV) komunikācijas direktore Dace Jansone.

Starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss šogad notiks Ukrainas galvaspilsētā Kijevā - pusfināli norisināsies 9.maijā un 11.maijā, bet fināls - 13.maijā.

Šogad pirmajā pusfinālā piedalīsies 18 valstis, bet otrajā - 19 valstis. Pusfinālā Latvija konkurēs ar Melnkalnes, Somijas, Gruzijas, Portugāles, Beļģijas, Zviedrijas, Albānijas, Azerbaidžānas, Austrālijas, Kipras, Slovēnijas, Armēnijas, Moldāvijas, Čehijas, Islandes, Grieķijas un Polijas pārstāvjiem. Savukārt otrajā pusfinālā uz skatuves kāps Maķedonijas, Maltas, Nīderlandes, Serbijas, Dānijas, Krievijas, Rumānijas, Ungārijas, Austrijas, Īrijas, Šveices, Igaunijas, Izraēlas, Bulgārijas, Sanmarīno, Lietuvas, Horvātijas, Norvēģijas un Baltkrievijas pārstāvji.

Jau ziņots, ka par iespēju pārstāvēt Latviju šogad Ukrainā notiekošajā starptautiskajā dziesmu konkursā «Eirovīzija» sacentīsies 22 izpildītāji. LTV ēterā «Supernova 2017» konkursa norise tiešraidē būs skatāma 5., 12., 19. un 26.februārī.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu