Tvitera pērles: Aizdomīgās līdzības «Supernova» pusfinālistu dziesmās un tēlos (39)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Twitter

Svētdien norisinājās «Eirovīzijas» dziesmu konkursa atlases raidījuma «Supernova 2017» pusfināls.Uz skatuves redzējām Lauri Valteru ar «Magic Years», Lindu Leen ar «Who is in Charge», grupu «Franco Franco» ar «Up», Miku Dukuru ar «Spiritual Priest», Santu Daņeļeviču ar «Your Breath», The Ludvig ar «I’m In Love With You» «Triana Park» ar «Line» un «My Radiant You» ar «All I Know».

Kā zināms, turpmākai cīņai kvalificējās «Triana Park», «My Radiant You», Santa Daņeļeviča un The Ludvig.

Apskatot tautas ekspertu viedokļus Tviterī  nevar nepamanīt, ka daudzi saskata līdzības izpildītajās dziesmās un tēlos. Vai aizdomām ir pamats?

Linda Leen ar «Supernova» konkursā valkātajiem akseuāriem kādam atgādina Bejonsi klipā «Single Ladies» , kaut gan vairākiem skatītājiem viņa saistās ar «vietējo Bejonsi», gan dīvas auras, gan sieviešu spēka tematikas izmantošanas dēļ:

Savukārt, pirmās kārtas uzvarētāja Laura Valtera dziesmā kāds tvītotājs saskatīja līdzības ar grupas «Rusted Root» dziesmu «Send Me On My Way», kas plašāk zināma kā animāciju filmas «Ice Age» («Ledus laikmets») tēma:

«My Radiant You» konkursa dziesma «All I Know» pāris tvītos atzīta par līdzīgu Brūsa Springstīna hitam «Dancing In the Dark»:

Bet The Ludvig lika atcerēties «Harija Potera» piedzīvojumus:

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu