«Double Faced Eels» veido kaverversijas un piedalās MTV konkursā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Kamēr lielāko daļu Latvijas mūzikas mīļotāju uzmanības aizņēmusi «Supernova», «Double Faced Eels» turpina darbu un piedāvā noklausīties kaverversiju izpildītāju «The Chainsmokers» nesenajam hitam«Paris». Izrādās, šī versija tapusi dalībai MTV konkursā.

Pēdējos mēnešos «Double Faced Eels» regulāri publicē kaverversijas aktuāliem popmūzikas skaņdarbiem un publicē to videoversijas sociālajos tīklos. Ar šo un iepriekšējo kaverversiju (Bebe Rexha dziesmu «I Got You») grupa ne tikai eksperimentē ar dažādiem skanējumiem un noskaņām, radot iedvesmu topošajam ceturtajam albumam, bet arī piedalās MTV konkursā «Cover of the Month». Katru mēnesi jebkurš drosminieks var brīvā formā izveidot un vietnē «YouTube» publicēt savu kaverversiju aktuālajai mēneša dziesmai, ko nosaka MTV, un pieteikt to konkursam vietnē «mtvcoverofthemonth.com».

Grupa komentē: «Tas ir lieliski — mums nav pašiem jāizvēlas, kuru no aktuālajām popdziesmām pārveidot savā gaumē, un mums tiek radīts papildu izaicinājums, jo MTV var izvēlēties arī tādu dziesmu, kuru mēs paši neizvēlētos.»

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu