Foto: Ozols dodas koncerttūrē «Laika kapsula» (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

Hip hop izpildītājs Ozols, kas pagājušā gada nogalē aztīmēja 20 gadus uz skatuves 2017. gada martā un aprīlī dodas koncerttūrē «Laika kapsula». Koncerti paredzēti vairākās Latvijas pilsētās - Saldū , Liepājā, Valmierā, Cēsīs, Ogrē, Jelgavā, Alūksnē. Kocerttūre atklāta aizvadītajā nedēļas nogalē ar koncertu Rīgā.

Ozols par koncertiem: «Laika kapsula ir veltīta divesmit gadiem uz skatuves, un šajā tūrē mēs izpildīsim dziesmas no grups «Fact» daiļrades, kā arī no manām relīzēm «Cieņa un Mīlestība, «Neatkarība», «Atpakaļ nākotnē» , «Streetshop mixtape Vol. 1», kā arī būs iespējams kāds pirmatskaņojums no topošā albuma». Šī koncertprogramma ir īpaša ar to, ka mēs izpildīsim dziesmas ar ko es pats nebiju nekur uzstājies vairāk kā 15 gadus, mēs kopā ar pavadošo sastāvu - Riku Fedu, Māru Katarsku un Montu Ķimeni esam atdzīvinājuši tādus singlus, kā «Creepin Shadows», «Bokss», Neko 2005», kas paredzētajos koncertos stāvēs blakus maniem jaunākiem veikumiem.»

Precīza informācija par koncertu datumiem pieejama: «laikakapsula.lv».

Ģirts Rozentāls jeb Ozols ir viens no Latvijas hiphopa mūzikas pamatlicējiem. Muzikālo darbību uzsāka 1996. gadā grupu «Fact» un «Rool Makaz» sastāvā. Solokarjeru uzsāka aizvadītās desmitgades sākumā ar debijas singlu «Neko 2005» (2000.), pēc kura sekoja albums «Cieņa un Mīlestība»(2001.), «Augstāk, Tālāk, Stiprāk» (2002.), «Dūzis» (2003.) un 2009. gadā izdotais albums «Neatkarība». Pēc vairāku gadu pārtraukuma 2015. gadā Ozols atgriezās Latvijas mūzikā ar savu piekto studijas albumu «Atpakaļ nākotnē». Savas radošās darbības laikā Ozols uzstājies Dziesmu svētkos ar apvienoto kopkori, ar apvienību «Austrumubloks» viesojies pie eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas, vienīgais no latviešu hiphopa izpildītājiem sasniedzis divas reizes Zelta diska statusu ar albumiem «Cieņa un mīlestība», «Augstāk, Tālāk , Stiprāk», un četras reizes saņēmis Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu, turklāt aizvadītajā gadā «Zelta Mikrofons» balvu tieši par atgriešanās albumu «Atpakaļ nākotnē».

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu