Foto: Toms Odels koncertzālē «Palladium»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

Nedēļas nogalē Rīgā, koncertzālē «Palladium», uzstājās 26 gadus vecais britu mūziķis Toms Odels. 2013. gadā viņš bija festivāla «Positivus» viesis. 

Pirms Odela ar kvalitatīvu priekšnesumu publiku izklaidēja pašmāju grupa «Franco Franco». Jaunie mūziķi, kuri šogad uzmirdzēja TV šovā «Supernova» bija mazliet satraukušies, taču apliecināja, ka ir gatavi kāpt uz vēl lielākām skatuvēm. Vienīgais, ko varētu iebilst - pārāk uzkrītoši daudz tiek izmatotas iepriekš ierakstītas fona balsis, kas rada iespaidu, ka grupa daļēji uzstājas ar fonogrammu.

Savukārt Odels ar pavadošo grupu (divas bungas, bass, ģitāra) centās maksimāli visu spēlēt «dzīvajā». Nenoliedzami koncerts no profesionālā viedokļa bija visaugstākajā līmenī. Toms lieliski pārvalda klavieres, precīzi, izjusti dzied, arī pārējie mūziķi zina ko dara, atstājot pārliecināta kolektīva iespaidu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu