«Franco Franco» publicē pavasarīgus remiksus «Supernovas» dziesmai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atzīmējot astronomiskā pavasara ierašanos, spilgtā pašmāju indīpopa grupa «Franco Franco» publisko remiksus «Eirovīzijas» nacionālās atlases «Supernova 2017» dziesmai «Up». «Pavasaris pavisam noteikti ir viens no mūsu mīļākajiem gadalaikiem, jo tajā atzīmējam grupas dzimšanas dienu, kā arī gaisā jau virmo tuvojošās festivālu vasaras noskaņas,» atklāj grupas bundzinieks Mārtiņš Spuris, uzsverot, ka tieši tādēļ nolemts radīt dziesmu versijas deju ritmos. 

Remiksu autori ir jaunais un daudzsološais mūzikas producents Mickeen, kā arī Dirty TRZ, kurš pazīstams hip-hopa aprindās un ir aktīvs dīdžejs dažādos naktslokālos.

Mickeen: «Oriģinālā kompozīcija «Up», manuprāt, ir unikāla un ļoti mūsdienīga, ar optimistisku un pozitīvi iedvesmojošu vēstījumu. Tādēļ apvienoju to ar elektroniskās deju mūzikas pavadījumu, lai veidotu ritmisku un vasarīgu noskaņu.»

Dirty TRZ: «Indie mūzika man vienmēr spēlējusi lomu, radot pašam savus bītus, tādēļ prieks radīt jaunu versiju šai dziesmai. Vēlējos radīt to pumpējošu, indie electro zīmē; atteicos no dropiem. Nedaudz aktuālas skaņas, un gala rezultāts ir paveikts!»

Kā atklāj grupas pārstāvji, aprīlī gaidāma vēl kāda singla publicēšana, kas būs albuma «Moon + Light» noslēdzošais posms. «Kura no dziesmām? Tas lai paliek noslēpums klausītājam un skatītājam,» norāda grupas soliste Elizabete Vētra, atklājot, ka tas noteikti būs albuma emocionālākais un dramatiskākais skaņdarbs.

«Franco Franco» 2016. gadā publicējusi EP «Moon + Light», kas nominēts «Zelta Mikrofons 2017» balvai kā labākais alternatīvās vai indie-pop mūzikas albums. 2017. gada sākumā grupa iekļuvusi Eirovīzijas nacionālās atlases konkursa «Supernova 2017» pusfinālā, kā arī martā iesildījusi britu mākslinieka Toma Odela uzstāšanos koncertzālē «Palladium Riga».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu