90. gadu seksa simbols Donna Beiža arī 59 gados nekautrējas pavedināt (54)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Brazīliešu seriāls «Donna Beiža» (uzņemts 1986. gadā) līdz mūsu TV ekrāniem kā jutekliska eksotika nonāca deviņdesmitajos gados. Domājams, galvenās lomas tēlotāja Maite Proensa, tolaik nepieredzējušajam TV seriālu skatītājam Latvijā, palika atmiņā uz mūžu, jo viņas pikantā varone lika pie ekrāna pārsteigumā ieplest acis...

Kur gan vēl varēja redzēt kailu brazīliešu skaistuli jājam uz zirga vai peldamies ūdenskritumā? Jā, deviņdesmito ziepju operas seksa simbols Latvijā bija dzimis!

Kā aktrisei, kura, starp citu, ir arī «Playboy» modele, klājas šodien?

Šīs košās un jutekliskās lomas tēlojumam tika izvēlēta brazīliešu aktrise Maite Proensa (dzimusi 1958. gadā), kura tolaik bija tikai 28 gadus veca. Šī loma atnesa viņai slavu ne tikai Brazīlijā, bet arī citās pasaules valstīs. Jaunās aktrises drosme - pilnīgi kailai balta zirga mugurā izjāt cauri ciemam - šī aina daudziem palika atmiņā uz mūžu.

Maite Proensa visu šo laiku ir darbojusies dažādās jomās - gan kā«Playboy» modele un šova dejotāja, gan arī sarakstījusi divas grāmatas un pazīstama kā TV šovu seja.

Lūk, video, kur aktrisei nav problēmu savos tolaik 57 gados pieņemt izaicinājumu un dejojot četru vīriešu priekšā izģērbties.

Šobrīd Maite dzīvo viena, pēc 12 gadu laulības viņa izšķīrās no vīra, meitas Marijas tēva Paulo Marino. Lai vai kā, atzīsim, ka brazīliešu aktrise izskatās lieliski - gluži kā mūsu pašmāju skaistule Agnese Zeltiņa, kurai skaistums ir gēnos!

Un atkal pelde ūdenskritumā....

Komentāri (54)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu