Sanktpēterburgas traģēdija: Māte iet bojā, lai glābtu meitu (97)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Krievijas varasiestādes šodien identificējušas visus Sanktpēterburgas sprādzienā bojāgājušos un cietušos, vēsta «Daily Mail».

Teroraktā bojā gājuši 11 cilvēki, bet cietis 51 cilvēks, četri atrodas kritiskā stāvoklī.

Labi pazīstama leļļu meistare, 50 gadus vecā Irina Medjanceva (Irina Medyantseva) bija viena no bojāgājušajiem. Sprādziena brīdī viņa kritusi virsū savai 29 gadus vecajai meitai Jeļenai, lai glābtu viņas dzīvību.

Jeļenai veikta operācija un tagad viņa atrodas intensīvās terapijas nodaļā, vēsta mediji.

No gūtajām traumām bojā gājis arī 20 gadus jaunais Dilbara Aliva no Azerbaidžānas. Viņa dzīvība izdzisa slimnīcā.

Sprādzienā miris arī kāds vīrietis vārdā Ariševs, kurš regulāri apmeklējis Sanktpēterburgu, lai apciemotu savu draudzeni. Starp bojāgājušajiem ir arī 71 gadu vecais Jurijs Naļimovs un 18 gadus jaunā Ksenija Miļjukova.

Starp ievainotajiem ir 15 gadus vecā Aleksandra no Sibīrijas. Viņa kopā ar vecmāmiņu devusies apskatīt Sanktpēterburgu.

Jau vēstīts, ka Kirgizstānas specdienesti apstiprinājuši, kas iespējamais terorakta sarīkotājs Sanktpēterburgas metro ir Krievijas pilsonību ieguvis kirgīzs.

Krievijas tiesībsargāšanas iestādes šobrīd pārbauda versiju, ka sprādzienu Sanktpēterburgas metro pirmdien varētu būt sarīkojis terorists pašnāvnieks, kas esot saistīts ar radikālajiem islāmistiem, vēsta Krievijas mediji.

Sākotnējā izmeklēšanā noskaidrots, ka sprādzienu sarīkojis terorists pašnāvnieks, aģentūrai «Interfax» pavēstīja informācijas avots Krievijas tiesībsargāšanas iestādēs.

Komentāri (97)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu