Bojāgājušo skaits Sanktpēterburgas metro sprādzienā pieaudzis līdz 14

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Bojāgājušo skaits pirmdien Sanktpēterburgas metro notikušajā sprādzienā pieaudzis līdz 14, otrdien pavēstīja Krievijas veselības aizsardzības ministre Veronika Skvorcova.

«Šodien var konstatēt 14 cilvēku nāvi - 11 notikuma vietā un trīs nomiruši agonijas stāvoklī no traumām, kas nav savietojamas ar dzīvību,» žurnālistiem Sanktpēterburgā sacīja ministre.

Pilsētas stacionāros atrodas 49 cietušie, bet 13 cilvēki, kas saņēmuši mediķu palīdzību, jau ir atlaisti mājās, viņa piebilda.

Iepriekš tika ziņots par 11 bojāgājušajiem.

Atbildību par sprādzienu metro, kas atbilstoši izmeklētāju galvenajai versijai bijis terorakts, pagaidām neviens nav uzņēmies.

Krievijas tūrisma operatoru asociācijas izpilddirektore Maija Lomidze paziņojusi, ka starp sprādzienā bojāgājušajiem un cietušajiem nav tūristu. Viņa norādīja, ka šobrīd vairums Sanktpēterburgā esošo tūristu ir Krievijas pilsoņi, ārvalstu tūristi sāk pilsētā ierasties aprīļa beigās.

Savukārt Sanktpēterburgas gubernators Georgijs Poltavčenko pavēstījis, ka identificēti visi sprādzienā cietušie un trīs no tiem ir citu valstu pilsoņi - Baltkrievijas, Tadžikistānas un Uzbekistānas..

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu