Jauna versija Sanktpēterburgas terorakta lietā: Sprādzienam, iespējams, nebija jānotiek (111)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Spridzeklis Sanktpēterburgas metro varēja nostrādāt netīšām, aģentūrai «RIA Novosti» atklājis avots tiesībsargājošajās iestādēs. 

Tiesībsargājošo iestāžu pārstāvis aģentūrai atklāja, ka «vienā no versijām tiek izskatīts fakts, ka spridzeklis varēja sprāgt neplānoti». Netiek teikts, kādēļ izmeklētājiem ir radusies šāda versija.

Izmeklētāji Sanktpēterburgas sprādzienu izmeklē kā teroraktu. Pašlaik par galveno aizdomās turēto tiek uzskatīts 1995. gadā Kirgizstānā dzimušais Krievijas pilsonis Akbardžons Džalilovs.

Pēc pašlaik esošās informācijas, viņš atstājis bumbu stacijā «Sacelšanās laukums», pēc tam uzspridzinājis sevi pie stacijas «Dārza», vilcienam veicot pārbraucienu starp stacijām «Tehnoloģiskais institūts» un «Siena laukums».

Stacijā «Sacelšanās laukums» atrastais spridzeklis tika neitralizēts.

Tiesa, «Rosbalt» žurnālistam izdevies sazināties ar kādu Akbaru Džalilovu, viņš esot atbildējis, ka «kāds kaut ko sajaucis».

Komentāri (111)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu